Troost & Meer

Spirituele bewustwordingsavond met Linda Bell-de Geus

Donderdag 12 oktober 2023

Tijdens deze bijzondere avond laat Linda op verschillende manieren zien hoe ze jouw energieveld leest. Ook geeft ze dierbaren in de ongeziene wereld een stem om ze weer even dichterbij te brengen.

Deze liefdevolle avond kan veel troost en inzicht geven.

Inloop met koffie/thee vanaf 19.30 uur.
Groepsgrootte: 8 personen

20.00 tot 22.00 uur
€ 25,00 per persoon
Inclusief koffie/thee
Spirituele avond

Mijn naam is Linda Bel-de Geus. Ik ben getrouwd en woon met mijn gezin in Wagenborgen. In mijn praktijk werk ik als Medium, Handleeskundige, Healer.

Mijn maatschappelijke carrière begon in de horeca. Daarna ben ik in de kinderopvang gaan werken. Vervolgens heb ik de PABO gedaan en ben ik als parttime leerkracht in het basisonderwijs gaan werken. Verder geef ik op basisscholen mindfulness lessen.

Mijn interesse in mensen en kinderen uit andere culturen is er altijd al geweest. Doordat ik op zoek was naar antwoorden en naar meer verdieping in mijn leven, ging ik rond mijn 28e op onderzoek uit.

Ik kwam in aanraking met o.a. Reiki, droomsymboliek en pendelen. Hierin heb ik verschillende cursussen gevolgd.

Linda Bell - De Geus

Linda Bell – De Geus

Daarna kwam het handlezen op mijn pad. Mijn eerste mooie ervaring met handlezen was toen ik destijds werkzaam was als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Mijn collega las handen, zoals ze dat in het Verre Oosten ook doen. Ook heb ik in die tijd een Iraakse vluchteling ontmoet, die mijn handen mocht lezen. Dat was zo boeiend en fascinerend, dat ik er meer over wilde weten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en het was alsof ik werd geraakt in mijn ziel. Dat ik er iets mee wilde doen was duidelijk en dat is nooit over gegaan. Vele boeken heb ik mogen lezen en ik heb ontzettend veel verschillende handen mogen bekijken. Daarna heb ik de 4-jarige opleiding tot handleeskundige gevolgd.

Toen ik als handleeskundige aan de slag ging, ben ik begonnen met het geven van workshops handlezen en privé consulten. Deze ervaringen waren erg zinvol. Juist omdat mijn intuïtieve vermogens zoals, helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten, hierdoor meer versterkt werden.

Om mijn gevoeligheid meer richting te geven, ben ik deze gaan ontwikkelen en verfijnen door een opleiding mediumschap te gaan volgen. Ik kreeg daar van meerdere mediums les. Mijn passies handlezen en mediumschap gaan voor mij nu hand in hand.

Ik vind het fijn om een doorgeefluik te mogen zijn en te mogen communiceren met overleden dierbaren in de ongeziene wereld.
Ik heb ontdekt dat het leven een persoonlijke reis is en dat mogen “zijn” wie je werkelijk bent, mij nieuwe richtingen heeft laten zien. Graag help ik mensen en kinderen een stukje verder op weg.